Ciasto :
-
Kostka do pieczenia Kasia 200 g
-
mąka 300 g
-
cukier 100 g
-
jajko 1 szt
-
śmietana 1 łyżka
Krem:
-
krem w proszku 1 opak
-
Kostka do pieczenia Kasia 100 g
-
mleko 300 ml
-
kiwi 3 sztMąkę wymieszaj z cukrem, dodaj posiekaną Kasię, jajko i śmietanę.Szybko zagnieć ciasto, zawiń w folię i odstaw na godzinę do lodówki.Schłodzone ciasto rozwałkuj i wylep nim posmarowane Kasią i posypane mąką małe foremki do babeczek, ponakłuwaj widelcem i piecz w 200 st. C około 20 minut.Babeczki wystudź. Krem przygotuj według przepisu na opakowaniu, dodaj miękką Kasię.Kiwi obierz i pokrój na plasterki.Za pomocą szprycy lub łyżeczki nakładaj krem na babeczkiNa każdej babeczce połóż pokrojone w cząstki kiwi.
Smacznego !